moblog uk

Imobiliare

group profile | members | imagewall

« older newer »

Oferte si Promotii Imobiliare - Timisoara si Bucuresti

Search this moblog


Recent visitors

Proprietati Imobiliare: Timisoara si Bucuresti

(viewed 49 times)
Bookmark and Share
Eugene Estate pune la dispozitia clientilor sai un portofoliu de peste 3000 de proprietati imobiliare disponibile in Timisoara, Bucuresti si zonele din imediata imprejurime a acestora.
https://eugene.ro/proprietati
Tipurile de proprietati disponibile in portofoliul Eugene Estate sunt atat proprietatile rezientiale: apartamente sau case si vile, cat si proprietatile destinate pentru uz comercial sau industrail. In aceste categorii intra spatiile de birouri, spatiile comerciale sau terenurile.
Atat proprietatile rezidentiale cat si cele comerciale sau industriale sunt disponibile intr-o multime de varietati, dupa cum urmeaza: apartamente cu una sau mai multe camere, case si vile cu 3, 4 sau mai multe camere, cu una sau mai multe bai, cu teren mai mic sau mai mare, cu curte comuna sau individuala. Spatiile de birouri sunt situate atat in centrele oraselor cat si in alte zone importante, spatiile industriale sunt situate in zone din imediata apropiere a oraselor. In portofoliul Eugene Estate exista atat proprietati de vanzare cat si proprietati de inchiriat. Dintre cele 3000 de proprietati, peste 2200 sunt apartamente de vanzare sau de inchiriat in Timisoara si Bucuresti. Printre acestea se pot regasi atat apartamente vechi cat si apartamente in blocuri noi, apartamente decomandate sau semidecomandate, apartamente renovate, mobilate sau nemobilate.
https://ext-2067147.livejournal.com/1582.html
Peste 200 de garsonere si apartamente cu o camera, perfecte pentru studenti sau pentru tineri aflati la inceput de drum care isi doresc mai putine cheltuieli de intretinere, peste 1000 de apartamente cu 2 camere de vanzare si de inchiriat perfecte pentru familiile mici, care isi doresc un spatiu intim, peste 900 de apartamente cu 3 camere de inchiriat sau de vanzare care sunt perfecte pentru familiile cu cel putin un copil care isi doresc o locuinta mai spatioasa si peste 250 de apartamente cu +4 camere care isi asteapta noii locatari care isi doresc un spatiu mai mare pe care sa il numeasca „acasa”. Incercam sa ne marim portofoliul cat putem de mult astfel incat sa putem satisface nevoile si cerintele fiecarui tip de client care ajunge la noi.

Posted by bucuresti

22nd Sep 2020, 14:52   | tags:,,

Advert