Random Access Memories

by jc1000000

user profile | dashboard | imagewall

« older newer »

[j:c)] I'm a romantic antiquarian; My first cameraphone was the best i ever had.



--------§
----d(0_0)b
----(p___q)
--(b_l_i_s_s)



--------§
----d(^_^)b
----(p___q)
-(h_a_p_p_y)



--------§
----d(o_o)b
----(p___q)
-(p_o_w_e_r)



---------§
-----d(-_-)b
----(p___q)
-(p_e_a_c_e)

Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs License

Search this moblog


Recent visitors

Please forgive our appearance :)

(viewed 868 times)
Bookmark and Share
Moblog has been undergoing an upgrade - as you can see in the news section.

I'm pleased to announce that we're on a new server and running the latest version of Django. It's not the most exciting news in that sense, but it was a critical update that needed to be made.

Also, we've ditched the homepage and now the default page is the latest page - just like the good ol' days. The nav bar has been shortened too to get rid of things that we no longer needed.

Mat and Manju, our developer, have put in loads of work to get the ol' gal back in shape. And Neil has kindly designed and donated us a new logo, which I thought you guys might like to get a preview of.

When we clear out the last remaining bugs, we'll start working on some more cosmetic changes around here.

I just want to say a massive thanks to Mat, Manju and Neil for all their help getting us this far.

And thanks for the moral support from you guys too.

But if you find any bugs, just post them in the comments here and we'll get them fixed!
13th Feb 2015, 18:07  

Thanks from me too. I did have a problem earlier in the week, but got sidetracked and didnt say *slaps wrists* but so far today all been fine for me. occasionally the latest page has been a bit slow to load.

14th Feb 2015, 14:49

jc1000000 says:

But it is actually a lot faster most of the time right? I find full pages load instantly now.

14th Feb 2015, 22:18

Yes indeed it is much faster, I've just never been a very patient girl :P

15th Feb 2015, 10:18

Earthlad says:

is dead for me :-(

17th Feb 2015, 17:42

Earthlad says:

my experience = this comment worked ? nothing else does, how much detail do u need ?

17th Feb 2015, 17:44

Dhamaka says:

working now for me..

17th Feb 2015, 20:26

Dhamaka says:

but I can't turn this into a HL or see it on the HL list...

17th Feb 2015, 20:27

:( I am finding I cant HL things either

17th Feb 2015, 22:37

BUT.................. I thought that might be peoples privacy settings ?

17th Feb 2015, 22:37

LynnDouglas says:

My blogs aren't showing. Not been accepted.

18th Feb 2015, 10:19

jc1000000 says:

So there's def been weird issues with logins - it throws you out. We think we've fixed the latest bug on that.

Currently highlights don't seem to be working - because a lot of user levels were reset. Mat's testing that stuff at the moment. You might not have highlight priveleges until that's fixed and then we'll have to manually create moderators again.

Also there was an email issue where posting via email wasn't getting through - which was being worked on today.

My latest post has still not got through though.

Keep adding as you experience them (assuming you can) - just helpful to know.

18th Feb 2015, 22:24

jc1000000 says:

Login seems to be working now - but email posting is still problematic, but that's being worked on. Apparently it needed a re-write. Hopefully will be fixed this week.

24th Feb 2015, 17:56

jc1000000 says:

Highlights are back!

2nd Mar 2015, 16:19

Dhamaka says:

Yay!

2nd Mar 2015, 18:14

Viv says:

Think it's somewhere around here I last looked in as I had a lot on glad things now seem to be better and more people posting - I've got a lot of catching up to do both reading and with my own posting!

29th Apr 2015, 21:02

jc1000000 says:

Out of interest, when you commented just now - did you do it via "amber" or the main site? I got an email comment notification that sent me to amber - has anyone else had that problem?

29th Apr 2015, 22:36

Viv says:

I've no idea but I used my bookmark so maybe I should redo that

30th Apr 2015, 01:26

Viv says:

just logged in again after doing a search rather than using my tab is it any different?

30th Apr 2015, 01:30

Viv says:

got an email re Lynne's comment that said it was amber so link didn't work

30th Apr 2015, 01:49

jc1000000 says:

Yep - it's the wrong link in all cases - I'll see if I can get it fixed.

30th Apr 2015, 16:17

Viv says:

wierd as the link from the email gives a 404 error

30th Apr 2015, 21:47

jc1000000 says:

It just goes to the wrong version of the site - the link is still going to our testing server which is now decommissioned.

Emailed devs, maybe it's a quick fix.

30th Apr 2015, 22:41

Viv says:

yet I am on here :)

2nd May 2015, 21:44